Friday, July 24, 2009

Memori..KISMEC '09

Memori...KISMEC (KEDAH INDUSTRIAL SKILLS MANAGEMENT AND DEVELOPMENT CENTRE)
Arini, aku busan sgt!! Xtaw nk watpew..Sambil2 relax, aku terigt plak kt mmber2 aku ms kt KISMEC (Kedah Industrial Skills Management And Development Centre)..
KISMEC ni, mcm PSDC, MISDEC, GEMS dll yg twrkn kursus bergaji pada student lpasan spm, dan graduan yg masih menganggur..Aku amik kursus ni pon sbb aku nk tmbhkn ilmu dlm kursus IT (Network Security Professional)
4 bulan off the job aku knl ramai mmber dlm kelas INSEP. Ramai yg sbaya dgn aku, n adew jugak yg da kawen, tunang, yg tua dr aku pon ramai gakla..

Izyan, Dyla, Amin, Shud, Ja, Ida, Nana, Wawa, Man, Fahmi, Fauzi, KakYana, Shaden, Wani, KakLin, Yana, Ana, Nazree, AbgLong, Wan.

Kelas kami mmg xramai owg. Tp happening!! Mcm2 aktiviti yg kami wat ms kt dlm KISMEC..Karaoke, Bowling, Netball, Jamuan dll...

KARAOKE
Kami sll jew lepak karaoke kt InterBox, Central Square, Sg Petani (Ehem..Bro..Aku Da Offer Ko Nyer Bisnes Nih..Hulur2la...=P) Mgkin pd kita, bilew sebut sal bilik karaoke kt Kedah ni, xadvance..Tp..Syiok giler wa ckp sama luu..LCD screen, keyboard remote, stool, sofa, table, aircond..Mmg xcayer tmpt tu adew kt Kedah.Hihiii...RM1.50 per song. Kalau ikut jam, RM18.00 per hour..Ikut kowg la nk yg camner..
Kami mmg ske posing..Nyanyi tah kmana =P
Ni plak..Pnari Joget n PopRock..Aku xpasti Dyla Nyanyi Lagu Apew

Ni Ms Da Abes Lagu Da..Tgal Nk Balek Jew.

BOWLING

Ha..Ni laks Bowling Centre kt Central Square, Sg Petani Jugak..Masa Ni, trainer coordinator kami, Cik Kamal Harmoni joined skali..Dea bwk anak dea n bini dea skali..Cik Kamal ni, abg ipar Wawa.Dea maen pny dahsyat!!Tp dahsyat ag Man yg mule2 mmg xreti maen lgsung! Atlast, Man champion!! Dak genius mmg cmtu agkny..Cpt blajar..hehe..Maen dlm 4 game (semua skali) pastu twus makan...

Yang Berdiri Tula AbgLong..Dea Jew Yg Da Kawen N Paling Tua.hehe


Ni, Da Lepas Maen Game..Sajew Nk Rakam Memory..


NETBALL

Oke.Kali ni Masa Sukan KISMEC..kami dak INSEP join netball, pingpong n soccer. Sowila..cme adew pic netball ajew. Netball..Hurm..Team Aku (Sireh Berlipat) dapat gangsa jew..Tp syukur alhamdulillah...sbb..kami mmg xsangka pon leh sampai tahap tu..dak2 lpasn spm ag terer!! Tp, mgkin sbb strategi kami tepat, maka...kami dpt tmpt ke3..Puas bmain, hempas pulas, tarik, tolak, lompat, jatuh, blaga, btembung, sepak, trajang, sekeh, glongsor semua kami buat n dpt rasa..Sowila kpd yg tkena dgn aku..Aku agak kasar..hehe..Papew pon, mmg best!!!
Lpas Pnt Maen, Game...Posing Ag..Si Kecik Tu Anak Cik Apew tah..hehe


Ni la team asal kami sblum bg masuk ahli yg laen


Ms Ni Plak Team Kelas INSEP..Sireh Berlipat vs Pinang Berkacip
Ha..Ni Posing Lasik..Lpas Maen..Well..Pompuan la katakannn...XD
Sbnrny, adew ag pic kt KISMEC...Tp aku xcollect semua ag dr mmber2...So, nnt bilew da collect, aku upload la ag nnt!!
Last but not least, I Miss You Guys!!!
**Those photos has been taken from Melor Qytpozz & Tulips Aisie Friendster Profile**

















2 comments:

  1. weh ang dk angkat bakul ea...kitorang menang bola ang xckp

    ReplyDelete